Εγκατάσταση Microsoft Office στα Ελληνικά


​​Καλημέραααααα !!

Σήμερα θα σας δείξω πώς να εγκαταστήσετε το Microsoft Office 2016 στον υπολογιστή σας, στα Ελληνικά και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!

Κατεβάστε τα αρχεία πατόντας τα συννεφάκια και επιλέγοντας την επιλογή :
"Download through your Browser" , στην σελίδα που θα σας ανοίξει!!

Microsoft Office :

Activator :

Run.bat :


Βήματα

Βήμα 1ο - Κάντε αποσυμπίεση το αρχείο MS Office.rar που κατεβάσατε. Ο κωδικός για την αποσυμπίεση είναι : harispapadakis11
Βήμα 2ο -Έπειτα μετακινούμε τον φάκελο στον τοπικό μας δίσκο!!
Τώρα, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την εγκατάσταση.

Σημείωση: Ο οδηγός δείχνει εγκατάσταση των τριών βασικών προγραμμάτων του MS Office των Word, Excel, PowerPoint για 64bit συστήματα.

Όποιος έχει σύστημα 32bit, θα ανοίξει από τον φάκελο που έχουμε κάνει αποσυμπίεση, το αρχείο configuration.xml και θα αλλάξει το OfficeClientEdition="64" σε OfficeClientEdition="32".

Όποιος επιθυμεί την εγκατάσταση και κάποιου άλλου προγράμματος από την σουίτα του MS Office, θα ανοίξει από τον φάκελο που έχουμε κάνει αποσυμπίεση, το αρχείο configuration.xml και θα διαγράψει όποιο πρόγραμμα επιθυμεί να εγκαταστήσει επιπλέον.
Παράδειγμα : Αν κάποιος επιθυμεί να εγκαταστήσει και το Microsoft Access, θα διαγράψει την γραμμή < ExcludeApp ID="Access" />
Βήμα 3ο - Κατεβάζουμετο αρχείο run.bat, το τοποθετούμε στον φάκελο που κάναμε αποσυμπίεση το MS Office.rar και το τρέχουμε!!

Βήμα 4ο - Ανοίγουμε το αρχείο Activator.rar που κατεβάσαμε, το “KMSpico v10.2.0 Portable”, μπαίνουμε τον φάκελο “KMSpico Portable” και τρέχουμε το αρχείο “KMSELDI.exe”.

Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο και θα απλά θα πατήσετε το στρογγυλό κόκκινο κουμπί. Eίμαστε έτοιμοι μόλις πρασινίσει το παράθυρο!!

Αυτό ήταν, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office 2016...

Για τυχών απορίες ή αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την εγκατάσταση στείλτε μου μήνυμα εδώ ή αφήστε σχόλιο παρακάτω.

Σας ευχαριστώ !!


* Αν το κείμενο σας φάνηκε χρήσιμο ή σας άρεσε, μην ξεχάσετε να το κοινοποιήσετε !!
** Υποστηρίξτε τους Software Developers. Αν σας αρέσει το παραπάνω λογισμικό, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!!
*** Τα βήματα υπάρχουν και σε βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube!!