Κατέβασμα τραγουδιών / βίντεο απο το YouTube


Καλησπέρα!! Σήμερα θα σας μιλήσω για την πιο γνωστή πολυμεσική εφαρμογή (ιστοσελίδα), το YouTube!! Σίγουρα δεν θα σας μιλήσω για το πως να το χρησιμοποιείται ή τι σας προσφέρει, αλλά για ένα θέμα που όλοι μας έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή. Θα σας δείξω το πως θα κατεβάσουμε καποίο τραγούδι ή ακόμα και κάποιο βίντεο από αυτόν τον ιστότοπο, εντελώς δωρεάν και χωρίς φόβο, του να "κολλήσουμε" κάποιο ίο το σύστημα μας!

Υπάρχουν πολλά δωρεάν αλλά και επι-πληρωμή προγράμματα, τα οποία μπορούν να κατεβάσουν και να μετατρέψουν κάποιο βίντεο απο το YouTube σε κομμάτι ήχου ή να απλά να το διατηρήσουν σαν αρχείο βίντεο.

Αν επιθυμείται κάποιο τέτοιο λογισμικό θα σας πρότεινα το Free YouTube To Mp3 Converter της DVDVideoSoft. Είναι δωρεάν, υποστηρίζει πολλαπλό κατέβασμα αρχείων ήχου/ βίντεο αλλά ταυτόχρονα σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε και την ποιότητα του ήχου ( 48Kbps - 320Kbps ).Προσωπικά, επειδή δεν κατεβάζω πολλά τραγούδια, χρησιμοποιώ τις παρακάτω ιστοσελίδες, για ευκολία, ταχύτητα και αξιοπιστία ως αφορά την ποιότητα του ήχου αλλά και την υγεία του αρχείου.

https://ytmp3.cc/
https://www.onlinevideoconverter.com/video-converterΒήματα

Βήμα 1ο - Ανοίγουμε το YouTube και αναζητούμε το τραγούδι που θέλουμε να κατεβάσουμε και το ανοίγουμε για να το ακούσουμε.
Βήμα 2ο - Πηγαίνουμε στην μπάρα διευθύνσεων του Browser μας και κάνουμε αντιγραφή την διεύθυνση (URL) που βλέπουμε.
π.χ https://www.youtube.com/watch?v=4NJlUribp3c
Βήμα 3ο - Στη συνέχεια, ανοίγουμε μία απο τις παραπάνω σελίδες και κάνουμε επικόλληση τον σύνδεσμο τον οποίο αντιγράψαμε, στο κένο που υπάρχει στην σελίδα.
Βήμα 4ο - Επιλέγουμε Mp3 για αρχείο ήχου ή Mp4 για βίντεο, και πατάμε Convert / Start.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!
Η λήψη θα αρχίσει σύντομα και θα έχετε το αρχείο στον υπολογιστή σας!!

Σας ευχαριστώ για την υποστηριξή σας και τον χρόνο σας!!

* Αν το κείμενο σας φάνηκε χρήσιμο ή σας άρεσε, μην ξεχάσετε να το κοινοποιήσετε !!
** Υποστηρίξτε τους Software Developers. Αν σας αρέσει το παραπάνω λογισμικό, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!!